Binnen de organistatie

Mediation bij organisatie- en arbeidsconflicten binnen (sport)organisaties, overheden, scholen en bedrijven

Binnen organisaties, overheden en bedrijven zijn zowel in de bestuurskamer als op de werkvloer mensen keihard bezig. Het kan daardoor weleens heftig schuren en daar is op zich niets mis mee! Interne conflicten, gebaseerd op verschillen van inzicht, kunnen juist heel productief zijn. Maar als daardoor de beweging stil valt en het wel heel persoonlijk wordt; is er echt wat aan de hand.

Je wilt je niet verstoppen of voor de problemen weg lopen, maar er met elkaar uitkomen. Eigenlijk is die wens – zeker bij interne conflicten – een must! En, als alle betrokkenen daar van overtuigd zijn dan kan mediation goed helpen.

Mediator voor uw arbeidsconflict
Frans Maas

Je leert begrijpen wat er voor een ieder binnen dit conflict aan de hand is. Wat dat ook voor de ander betekent. Dat verleden moet je ook weer weten los te laten. Mediation is vooral gericht op de toekomst.

Arbeidsconflict

Je wilt met elkaar weer stappen zetten. Jullie kunnen nieuwe afspraken maken rekening houdend met elkaars belang en dat vast leggen om aan te geven; hoe je met elkaar weer verder wilt. Of hoe je uit elkaar wilt gaan! Ook voor die laatste optie is het goed om rekening te houden met elkaars belangen en samen een goede oplossing te vinden voor jullie arbeidsconflict. Vertrekkende medewerkers kunnen een slagschaduw opleveren voor de achterblijvende organisatie. Door er goed uit te komen wordt die kans sterk beperkt.

Bel Frans Maas op 06 1414 0079 of mail op maasmediators@ziggo.nl